A.Riza – Episodi 48


A.Riza – Episodi 48

21:00 23/11/2021

Cila do të jetë levizja e rradhës e Burakut?

Çfarë do të ndodhë tashmë me marrëdhënien mes Ali Rizait dhe Halidesë?

Çfarë do të thuhet mes Muzaferit dhe Ali Rizasë?

A do të pranojë Halide të rikthehet në shtëpi?
Të ngjashme