A.Riza – Episodi 49 - Tv Klan

A.Riza – Episodi 49


A.Riza – Episodi 49

21:00 24/11/2021

Ali Riza dhe Halide vuajnë në heshtje për dashurinë e tyre.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Hashmet dhe Fuat?

Numan kupton se është mashtruar dhe shkon të marrë hak ndaj Burakut, por plumbi do të godasë Halidenë e cila ndodhet afer tij…
Të ngjashme