A.Riza – Episodi 51


A.Riza – Episodi 51

21:00 26/11/2021

Melek i tregon Mitatit regjistrimin e Fuatit. A do ta lejojë ai që ky regjistrim të bjerë në doren e Hashmetit?

Ali Riza rrëmben dhe torturon Burakun në mënyrë që të rrëfejë të vërtetën e bashkëpunimit të tij më Numanin.

A do t’ia dalë Ali Riza t’i çjerrë maskën atij para konsorciumit?
Të ngjashme