A.Riza – Episodi 76


A.Riza – Episodi 76

21:00 31/12/2021

Ali Riza dhe Muzafer kërcënojnë njëri-tjetrin duke prishur kështu përfundimisht bashkëpunimin e tyre.

Cila do të jetë loja e rradhes mes Mitat dhe Burak? Kush është Melek në të vërtetë?

 Ali Riza i propozon Halidesë për martesë, por lumturia e tyre nuk zgjat shumë kur Halide rrëmbehet…


Të ngjashme