A.Riza – Episodi 81


A.Riza – Episodi 81

21:00 07/01/2022

Bergyzar qan mbi kujtimet e djalit të tij. Ali Riza merr me forcë Ballabanin dhe e rreh atë brutalisht.

Bergyzar takohet me Rukijën. A do të mundet t’i rrëfejë se kush është ajo në të vërtetë?

Ali Riza së bashku me familjen e tij shkojnë të kërkojnë dorën e Halidesë…
Të ngjashme