A.Riza – Episodi 83


A.Riza – Episodi 83

21:01 11/01/2022

Çfarë do të ndodhnë me Ali Rizain në ringun e vdekjes?

A do të mundet ai të gjejë përgjigjet mbi misterin e babait të tij?

Çfarë do të thuhet mes Bergyzar, Hashmet dhe Melek?

Mert gjithashtu mëson mbi të kaluarën e errët të babait të tij…
Të ngjashme