A.Riza – Episodi 84


A.Riza – Episodi 84

21:00 12/01/2022

Cili do të jetë informacioni i rëndësishëm që Ali Riza ka për Hashmetin dhe Bergyzar?

Çfarë do të ndodhë me Burakun?

Ali Riza dhe Halide pavarësisht vështirësive që po kalojnë ngushëllimin e vetëm e gjejnë në krahët e njëri-tjetrit.

Bergyzar i rrëfen Hashmetit se kush është Ali Riza në të vërtetë…
Të ngjashme