A.Riza – Episodi 87
A.Riza – Episodi 87

21:00 17/01/2022

Bergyzar shkon të vizitojë Ali Rizain në spital për t’i ofruar ndihmen e saj.

Po Rukije si do ta presë ardhjen e saj?

A do të mund të shpëtojnë Mert dhe Hashmet?

Ali Riza organizon një sulm kundër Burakut dhe gjithë njerëzve të tij?

Të ngjashme