A.Riza – Episodi 88
A.Riza – Episodi 88

21:00 18/01/2022

Një përleshje e madhe armësh do të ndodhë mes Ali Rizait, Burakut dhe gjithë njërëzve që ai ka pas vetës.

Kush do të qëllohet gjatë këtij sulmi?

Çfarë do të ndodhë me Burakun?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Hashmet dhe Mitat?

Të ngjashme