A.Riza – Episodi 90
A.Riza – Episodi 90

21:00 20/01/2022

Hashmet edhe njëherë arrin të shpëtojë vetën dhe vajzen e tij.

Cila do të jetë marrëveshja e rradhës mes Ballaban dhe Mitat?

Murat mëson se Fusun ka qënë ajo që e ka tradhëtuar atë.

Çfarë do të thuhet mes Hashmet dhe Rukije?

Të ngjashme