A.Riza – Episodi 91
A.Riza – Episodi 91

21:00 21/01/2022

Çfarë do të thuhet mes Rukijes dhe Hashmetit? Mitat i ngre një kurth Hashmetit, por ky i fundit përsëri është një hap para tij.

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes tyre?

Derja vazhdon të bashkëpunojë me Burakun dhe babain e saj duke mbajtur peng nënën dhe Halidenë pa marrë parasysh asgjë.

Të ngjashme