ABORTI PRO DHE KUNDER! – TV KLAN

ABORTI PRO DHE KUNDER!

Të ftuar:

Delina Fico – Aktiviste për të Drejtat e Njeriut

Mesila Doda – Deputete e PD-së

Tritan Shehu – Mjek

Fatos Lubonja – Analist

Alfred Lela – Gazetar

Redi Shehu – Opinionist

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=FOv0IyaWyDg” width=”560″ height=”315″]

Kategori
OPINION
1 Koment
 • ensi
  5 Shkurt 2014 at 00:08
  Përgjigju

  Besoj se ne kete debat dy rrafshet paralele, gruaja dhe fetusi, trajtohen si nje i vetem. Ne kete menyre po flasim per nje binom simbiotik ku nuk mund te flitet per pro apo kunder. Mund te flitet per lirine e femres ne zgjedhjen e saj por kurresesi per fetusin qe nuk mund te zgjedhi. Te gjithe ne jemi produkt i zgjedhjeve subjektive ne nje kontekst kompleks social,ekonomik e kulturor.Problemi qe ngrene shumica e te ftuarve eshte problem pronesie sepse e trajtojne fetusin si prone te femres.

 • Përgjigju

  *

  *