Adi Krasta u shpalli një sfidë 3 anëtarëve të tjerë të jurisë së X Factor Albania në Tv Klan; Arilenës, Elhaidës dhe Young Zerkës.

Ai u shpreh se publiku me televotimin e tij ka bërë disa gafa dhe i ftoi të votojnë ndryshe.

“Kam një sfidë për tre anëtarët e jurisë që janë mentorë. Publiku ka bërë disa gafa në votim. Nga sot e tutje ju ftoj të votoni ndryshe jo si do publiku”, tha ai.

/tvklan.al