E ftuar në “Kurthin e Poter Pan” në Tv Klan, Afrona Dika është vendosur përballë pyetjeve të fëmijëve të vegjël.

Joeli: Kush është dhurata më e bukur që ke marë nga një djalë?

Afrona: Dhurata më e bukur ka qënë vëmendja , përqafimet dhe vlerësimet që marr.

E pyetur nga Alketa Vejsiu se kush ja ka bërë këto dhurata, Afrona shprehet që i merr nga partneri i saj.

/tvklan.al