Është fakt tashmë! Vitet e fundit shohim një trend në rritje sa i takon aksesorëve tek flokët. Që nga schruncies, fjongot, kapëset e madhësive të ndryshme, barretat etj

Edhe pse këta aksesorë ishin super të njohur në vitet ’90, vajzat u panë duke i stiluar flokët me to në jetën e përditshme.

Të gjithë këta aksesorë flokësh janë elegantë dhe përmirësojnë edhe look-un më të thjeshtë.

Ne do ju paraqesim më poshtë disa foto nga të cilat të frymëzoheni për mënyrën si do i mbani flokët këto kohë. Mos harroni se aksesori duhet të përshtatet me gjatësinë dhe volumin e flokëve tuaj!