Aksidenti në segmentin e Unazës së Madhe, në pranga administratorët dhe 2 drejtues teknikë të firmave që kryenin punimet

Aksidenti në segmentin e Unazës së Madhe, në pranga administratorët dhe 2 drejtues teknikë të firmave që kryenin punimet

16:05 31/12/2014

Dy dministratorë dhe dy drejtues teknikë të firmave private që kryejnë punimet për ndërtimin e unazës së madhe së kryeqytetit, ne zonen e Komunes se Parisit, jane arrestuar nga policia, ne lidhje me aksidentin e familjes se ish –zevendesministrit te brendshem, Avenir Peka, ne te cilin humbi jeten djali i tij 11 vjecar.

Të ngjashme