Përplasja e dy automjeteve rezultoi fatale për familjen e ish-zv/ministrit të Brendshëm, Avenir Peka. Djali i tij 11 vjeç humb jetën ndërsa bashkëshortja Enkelejda dhe djali tjetër 8 vjeç janë plagosur.

Ngjarja ndodhi në afërsi të kopshtit botanik në dalje të Tiranës mbrëmjen e së hënës.