“Prit një herë se s’qenka kollaj”. Kështu është shprehur Alketa Vjesiu, teksa tregoi se më parë ka patur dëshirë që të kishte me patjetër tre fëmijë, por “hoqi dorë”.

Alketa Vjesiu: Alketa kur bëri fëmijën e parë tha dua të bëj dy fëmijë se s’bën. Bëri të dytën, tha unë dua të bëj tre fëmijë me patjetër se janë një lumturi e madhe. U rrit i dyti, tha Alketa prit një herë se s’qenka kaq kollaj. Tani them o Zot si nuk kam 10 fëmijë po të m’i bëjnë mamatë e tjera edhe t’i kem kështu, siç i kam në këtë program se unë u kënaqa dhe jam shumë e lumtur që vazhdimisht çdo vit jam gati për 4 muaj mamaja e 10 fëmijëve në mënyrë sezonale. Është një lumturi shumë e madhe.

Ndërkohë përballë gazetarëve të vegjël këtë mbrëmje në “Kurthin e Piter Pan” ishte aktorja shumë e dashur e humorit Rita Lati.

Në studio ajo tregoi rrëfeu historinë e saj të karrierës dhe veçanërisht marrëdhënien e ngushtë që ka me Roza Latin, vajzën e saj./tvklan.al