Amaneti – Episodi 107
Amaneti – Episodi 107

15:30 15/07/2021

Jaman dhe  Seher në gjendje të rëndë dergohen në spital.

A do të mund të shpëtojnë ata?

Selim nga ana tjetër i dëshpëruar fajëson veten pasi ka qënë ai që e ka afruar Ozanin me Seherin.

Cili do të jetë plani i rradhës i Begumit për të heq qafe Kirazin?

Të ngjashme