Amaneti – Episodi 109
Amaneti – Episodi 109

15:30 17/07/2021

Jaman kalon gjithë natën zgjuar pranë Seherit.

Selim shkon të vizitojë Seherin dhe i rrefen asaj se ka qënë Jaman ai që i ka shpëtuar jetën.

Si do ta presë Seher këtë gjë?

Çfarë do të thuhet mes saj dhe Jamanit?

Të ngjashme