Amaneti – Episodi 113


Amaneti – Episodi 113

15:30 22/07/2021

Jaman i dhuron një tufë me trendafila Seherit.

Çfarë do të ndodhë me Kirazin?

A do të mundet Ali ta shpëtojë atë dhe hallen e tij?

Ozan tenton të rrëmbejë Seherin, por Jaman arrin në kohë për ta ndaluar atë.

Si do ta përjetojë Seher këtë?


Të ngjashme