Amaneti – Episodi 117


Amaneti – Episodi 117

15:30 27/07/2021

Çfarë do të thuhet mes Zija dhe Jaman?

Ky i fundit pavarësisht lutjeve të Seherit nuk dëgjon t’i shoqërojë atë dhe Jusufin në akuarium.

Si do ta presë ai faktin që Selim i ka shoqëruar ata?Të ngjashme