Amaneti – Episodi 120


Amaneti – Episodi 120

15:30 30/07/2021

Kujt do t’i dalë në mbrojtje Seher, Jamanit apo Selimit?

Në një përballje me Seherin, Selim i thotë asaj që mos është e dashuruar me Jamanin.

A do ta bëjë kjo që Seher të refeflektojë dhe të kuptojë ndjenjat e saj?







Të ngjashme