Amaneti – Episodi 122


Amaneti – Episodi 122

15:30 02/08/2021

Jaman kërkon ndihmen e Seherit për të zgjedhur dhuratën për Ikbalin.

Gjithashtu ai rezervon një restorant të tërë për gjithë familjen e tij, por Seher dhe Jusuf nuk ju bashkohet dot atyre.

Çfarë do të bëjë Jaman pas kësaj?

Selim vendos të bashkëpunojë me armikun e Jamanit.Të ngjashme