Amaneti – Episodi 123


Amaneti – Episodi 123

15:30 03/08/2021

Tashmë që Jaman dhe Seher po afrohen më shumë së bashku, kjo e fundit fillon t’i shmanget Jamanit dhe ndjenjave të saj.

Çfarë  do të zbulojë Ali?

Çfarë do të thuhet në një bisedë mes Jaman dhe Seher?


Të ngjashme