Amaneti – Episodi 131


Amaneti – Episodi 131

15:30 12/08/2021

Si do të jetë përballja e Seherit me Jamanin pasi shikon dokumentin që  avokatja ka në dorë?

A do ta zbusë Jaman atë me fjaët e tij?

Kiraz vazhdon të ndihet xheloze mbi kolegen e re të Aliut.

Ku do të shkojnë Seher dhe Jamn së bashku?


Të ngjashme