Amaneti – Episodi 154


Amaneti – Episodi 154

15:30 08/09/2021

Çfarë dhuratë do të marrë Seher nga Jaman?

Zuhal i jep SEhereit një document për të firmosur. Për çfarë bëhet fjalë?

Çfarë plani po kurdisin ajo dhe Ikbal?

Seher ndërkohë vazhdon të ndihet xheloze për Elen…Të ngjashme