Amaneti – Episodi 155


Amaneti – Episodi 155

15:30 09/09/2021

Seher zgjedh pajen e saj me ndihmen e Ikbalit dhe Eles.

Çfarë po përpiqet Zuhal të gjejë në dhomen e Seherit?

Çfarë plani ka Ikbal në mënyrë që të shkatërrojë lidhjen e tyre?

Seher bëhet keq kur sheh Elen duke përqafuar Jamanin…Të ngjashme