Amaneti – Episodi 158


Amaneti – Episodi 158

15:30 13/09/2021

Ikbal dhe Zuhal bëjnë gati planin e tyre për të shkatëruar Seherin.

Cili do të jetë hapi i rradhës i tyre?

Seher dhe Jaman ndërkohë bejnë provat e ditës së ceremonisë.

Çfarë po kërkon Zuhal në dhomen e Seherit?Të ngjashme