Amaneti – Episodi 17Amaneti – Episodi 17

15:30 01/04/2021

Seher mëson se Selimin e kanë sulmuar dhe fajin për këtë ja lë Jamanit.

Jaman dhe Seher përfundojnë në komisariat. Cila do të jetë arsyeja?

Kush fshihet pas gjithë kësaj? Kiraz kthehet përsëri në shtëpinë e Osmanit…Të ngjashme