Amaneti – Episodi 181Amaneti – Episodi 181

15:30 09/10/2021

Si është gjendja shëndetësore e Seherit?

Neslihan gjendet në telashe të mëdha. Çfarë do të ndodhë me të?

Çfarë po mundohen të bëjnë kësaj here Zuhal dhe Ikbal?

Çfarë ka Xhenger për t’i thënë Jamanit?
Të ngjashme