Amaneti – Episodi 21Amaneti – Episodi 21

15:30 06/04/2021

Seher zgjohet dhe gjeja e parë që kërkon është Jusufi.

Çfarë do të thuhet mes Seherit dhe Jamanit?

A do të mundet ky i fundit të gjejë kush fshihet pas atentatit të  tij?

Seher rikthehet në shtëpi.

A do të mësojë Ikbal se çfarë ka ndodhur me të?Të ngjashme