Amaneti – Episodi 215 - Tv Klan

Amaneti – Episodi 215


Amaneti – Episodi 215

15:30 18/11/2021

Si do të shkojë darka mes Jamanit, Seherit dhe Elës?

A do të mundet Jaman të kërkojë falje nga Seheri?

 Çfarë do të vendosë të bëjë Jaman me dokumentat që vertetuan pafajësinë e Seherit?
Të ngjashme