Amaneti – Episodi 216 - Tv Klan

Amaneti – Episodi 216


Amaneti – Episodi 216

15:30 19/11/2021

Jaman mundohet në çdo lloj mënyrë të lumturojë sadopak Seherin.

Si do ta presë Ikbal këtë sjellje të tij?

Jaman, Seher dhe Jusuf dalin të kalojnë kohë së bashku.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Seherit dhe Jamanit? Çfarë po kërkon të dijë ajo?
Të ngjashme