Amaneti – Episodi 218 - Tv Klan

Amaneti – Episodi 218


Amaneti – Episodi 218

15:30 22/11/2021

Seher dhe Jaman, të dy të ndarë vuajnë në heshtje për njëri-tjetrin.

Ikbal ndërkohë përfiton nga situata për të nxitur dhe më shumë Seherin.

Çfarë po ndodh me Kirazin?

Çfarë do të thuhet mes Ikbalit dhe Zuhalit?
Të ngjashme