Amaneti – Episodi 219 - Tv Klan

Amaneti – Episodi 219


Amaneti – Episodi 219

15:30 23/11/2021

Jaman mundohet të sqarojë Seherin dhe t’i shpjegojë asaj çdo gjë, por reagimi i Seherit do të jetë po i njëjti.

Çfarë do të ndodhë tashmë mes tyre?

Çfarë ka Zija për t’i thënë vëllait të tij?
Të ngjashme