Amaneti – Episodi 22Amaneti – Episodi 22

15:30 07/04/2021

Si është gjendja shëndetësore e Seherit?

Jaman nga ana tjetër vendos që tani e tutje ajo të hajë në tavolinën e familjes së tij.

Si do ta presë Ikbal dhe Zuhal këtë gjë?

Çfarë do  të ndodhë me Osmanin?Të ngjashme