Amaneti – Episodi 220 - Tv Klan

Amaneti – Episodi 220


Amaneti – Episodi 220

15:30 24/11/2021

Jaman arrin të gjejë Selimin dhe e ballafaqon atë me Seherin. Çfarë do të thuhet gjatë asaj përballjeje?

Cila është këshilla që baba Arif ka për Jamanin?

Ali i propozon për martesë Kirazit. Por dita e tyre më e lumtur do të shndërrohet në një tragjedi…
Të ngjashme