Amaneti – Episodi 25Amaneti – Episodi 25

15:30 10/04/2021

Çfarë vendimi do të marrë Ali mbi Kirazin?

Jaman pranon që Jusuf të shkojë të vizitojë varrin e nënës së tij.

Cili dotë jetë plani i rradhës i Ikbalit?

Çfarë do të ndodhë me Jusufin dhe Sehein?Të ngjashme