Amaneti – Episodi 259


Amaneti – Episodi 259

15:30 08/01/2022

Jaman kupton që ka rënë në kurth dhe përpiqet të lajmërojë në kohë Nedimin.

Një përleshje armësh do të ndodhë në spital.

Nedim qëllohet duke dashur të mbrojë Seherin dhe Jusufin.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

A do të mundet Selim të përmbushë planin e tij?
Të ngjashme