Amaneti – Episodi 262


Amaneti – Episodi 262

15:30 12/01/2022

Çfarë do të zbulojë Jaman mbi Ikbalin?

Çfarë do të thuhet mes Selimit dhe Seherit?

Jaman vjedh një dërgesë të armikut të tij në mënyrë që të mësojë vendin ku Selim mban familjen e tij.

Në momentin që Selim tenton të abuzojë me Seherin ajo e plagos atë me thikë…
Të ngjashme