Amaneti – Episodi 264


Amaneti – Episodi 264

15:30 14/01/2022

Në përpjekje për të shpëtuar Seherin dhe Jusufin, Jaman bie në grackën e Selimit.

Tashmë të tre ndodhen në duart e tij.

A do të mundet Seher dhe Jaman të ndihmojnë njëri-tjetrin për t’u zgjidhur nga litarët?
Të ngjashme