Amaneti – Episodi 27Amaneti – Episodi 27

15:30 13/04/2021

Jaman plagoset gjatë një përballjeje me armiqtë e tij.

A do të lejojë ai që Seher të kujdeset për të?

 Çfarë do të thuhet mes Ikbal dhe Seher?

Si do ta presë e fejuara e Aliut kthimin e Kirazit?Të ngjashme