Amaneti – Episodi 361
Amaneti – Episodi 361

15:30 07/05/2022

Ndërkoë që Seher po përgatitet për surprizën që do t’i bëjë Jamanit, ky i fundit dyshon që ajo po e tradhëton atë.

Plani i Xhananit do të përforcojë dyshimet e tij.

Ali dhe Dujgu përfundojnë me sukses operacionin e tyre.

Kush do të jetë personi i parë që do të mësojë fytyrën e vërtetë të Xhananit?

Të ngjashme