Amaneti – Episodi 362
Amaneti – Episodi 362

15:30 09/05/2022

Jaman gjen Seherin në një shtëpi në Fikretin. A do të thejë kjo përsëri besimin e tij?

Po Seher a do të mund të justifikohet para tij?

Zuhal dhe Xhanan tashmë bëhen bashkë për të shkatërruar martesën e Jamanit dhe Seherit.

Të ngjashme