Amaneti – Episodi 363
Amaneti – Episodi 363

15:30 10/05/2022

Seher arrin t’i sqarojë Jamanit gjithë situatën dhe si surpriza që kishtë përgatitur me aq dashuri u shkatërrua.

A do të mundet Jaman të zbulojë një pjesë të surprizës?

Ali ndërkohë ka filluar të bëhet xheloz mbi komisarin e ri.

Të ngjashme