Amaneti – Episodi 364
Amaneti – Episodi 364

15:30 11/05/2022

Në mënyrë që mos të lejë vetëm Seherin në shtëpinë e Fikretit, Jaman i bën asaj një vizitë të papritur së bashku më Jusufin.

A do të qetësojë kjo mendimet e Jamanit?

Çfarë do të thuhet mes Xhanan dhe Zuhal?

Të ngjashme