Amaneti – Episodi 366
Amaneti – Episodi 366

15:30 13/05/2022

Xhanan dhe Zuhal bëjnë çmos që të krijojnë keqkuptime mes Jamanit dhe Seherit nga prania e Fikretit.

A do të bjerë dot Jaman pre e lojërave të tyre?

Çfarë po ndodh mes Aliut dhe Dujgusë?

Të ngjashme