Amaneti – Episodi 375
Amaneti – Episodi 375

15:30 24/05/2022

Jaman i shkruan një letër Seherit ku i shpreh të gjithë pendesën dhe dashurinë e tij.

Xhanan ndërkohë vazhdon të nxisë Seherin dhe Jamanin kundër njëri-tjetrit.

Jaman arrin të sigurojë operacionin e vajzës së Fikretit.

A do të ulë kjo inatin e Seherit?

Të ngjashme