Amaneti – Episodi 376
Amaneti – Episodi 376

15:30 25/05/2022

A do të mundet Jaman të fitojë faljen e gruas që dashuron?

Dujgu vazhdon të vuajë nga nëna e saj dhe Ali është gjithmonë duke e mbështetur atë.

Zuhal vazhdon me planet e saj për të larguar Seherin nga Jaman.  

Të ngjashme